Terms & Conditions

Условия за използване

При използването на сайта thehive.bg, cе счита, че Вие приемате и сте съгласни с описаните по долу условия.

Регистрация

За регистрация е необходимо да попълните електронен формуляр с име и фамилия, имейл, адрес и телефон. Тази информация е необходима, за да се свържем с Вас за потвърждение на направена от Вас поръчка и при доставка. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате телефона за контакт и адреса за доставка. При поръчка, в полето 'адрес' може да посочите директно адрес на офис на Еконт Експрес, до който ще ви е най-удобно да доставим продукта. В случай, че имате въпрос или искате да направите уточнение към поръчката можете да се свържете с нас по телефон или да ни пишете на нашия имейл адрес. С отбелязване на полето 'Поръчай' вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларирате, че сте запознати с настоящите условия и ги приемате.

Поверителност на данните

Личните данни, които thehive.bg получава при Вашата регистрация, ще бъдат използвани единствено за потребителско обслужване - обработка и изпълнение на поръчки, предоставяне на информационни бюлетини (с вашето изрично съгласие) и за връзка с вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. thehive.bg гарантира, че вашите данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Може да изтриете потребителския си акаунт по всяко време, с което информацията в попълнената регистрация се заличава от базата данни на thehive.bg.

Общи положения

thehive.bg си запазва правото да променя по всяко време съдържанието на този уебсайт - текст, снимки и друга информация, които представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права.

Всеки опит за достъп до личните данни на друг потребител, промяна на съдържанието на сайта thehive.bg или повлияването на качеството му на работа, ще се счита за измама и ще бъде криминално наказуемо от компетентните органи, съгласно Българското правно законодателство (БПЗ).